Preloader

Veelgestelde vragen

Vanwege de enorme variatie is het niet mogelijk om deze via de shop te bestellen, hebt u interesse mail, of liever bel ons even om te overleggen en eventueel te bestellen.

Vele laarzen en schoenen staan onder Laarzen en Schoenen. We hebben ze zoveel mogelijk gesorteerd op categorie. Prijzen staan er niet bij omdat deze afhankelijk zijn van aantal en uitvoering, maar altijd betaalbaar, want rechtstreeks van de fabriek.

Onze winkel is op afspraak geopend op woensdagmiddag vanaf 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdagmorgen (voor het aanmeten van laarzen/schoenen op afspraak) vanaf 08.00 tot 12.00 uur.

Wanneer u artikelen uit de online shop bestelt, zult u deze doorgaans binnen 2 werkdagen ontvangen (dit hangt af van POST.NL)  U krijgt automatisch een e-mail over de status van de order, als deze is verstuurd.

Als u de complete bestelling heeft geplaatst, berekent de shop de verzendkosten en laat u dit dan zien voordat u de definitieve bestelling plaatst.  Attentie! Als het pakket is verstuurd en door een of andere reden niet door u wordt geaccepteerd of eventueel niet wordt afgehaald bij het postagentschap, zijn wij genoodzaakt  2x extra verzendkosten in rekening te brengen.

Als dit mislukt kunt u alsnog het bedrag met internetbankieren betalen met vermelding van het ordernummer.

Een pinautomaat is in deze tijd niet meer weg te denken en dus uiteraard ook bij ons aanwezig.

Voorafbetaling wil zeggen dat u het totaalbedrag eerst overmaakt op onze bankrekening, en als het bedrag bij ons binnen is versturen wij de goederen. Dit is voor u voordeliger, u heeft dan minder verzendkosten. Rabobank IBANNR. NL86RABO0124839932 met vermelding van ordernummer en postcode> met huisnummer, u krijgt deze informatie vanzelf op het scherm te zien.

Stuur ons een mail met de artikelen die u wilt bestellen en wij sturen u per mail een rekening, als u deze dan heeft voldaan worden de goederen naar u verstuurd.