Slide 1

Inloggen

Zoek naar artikelen

Veelgestelde vragen

Vragen over de webshop

Kan ik ook laarzen of schoenen bestellen via de Online schop ?

Vanwege de enorme variatie is het niet mogelijk om deze via de shop te bestellen, hebt u interesse mail, of liever bel ons even om te overleggen en eventueel te bestellen.

Adres en bankgegevens van Beers b.v.

Deze vind u onder "Contact"

Inschrijven nieuwsbrief ?

Hiermee kunnen wij u in de toekomst op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen betreffende artikelen, aanbiedingen etc.

Waar vind ik de afbeeldingen van laarzen en schoenen ?

Vele laarzen en schoenen staan onder "Navigatie"-> Fotogallery. Album: Laarzen en Schoenen. We hebben ze zoveel mogelijk gesorteerd op catogerie. Prijzen staan er niet bij omdat deze afhankelijk zijn van aantal en uitvoering, maar altijd betaalbaar, want rechtstreeks van de fabriek

Wanneer staan jullie weer met een stand op een wedstrijd ?

Dit kun je zien in onze agenda.

Wat, als de instepschoenen/sneakers niet passen?

Het is geen probleem om deze te ruilen, mits ze nog in de originele staat zijn. Echter de verzendkosten van het op en neer sturen zijn voor uw eigen rekening. Het is verstandig om er op het postkantoor een zegel op te laten plakken en eenzelfde soort zegel in de doos te doen. Met die zegel sturen wij ze dan weer aan u retour. Dit voor u de voordeligste manier. Vermeld echter wel de maat voor de nieuwe schoenen, en natuurlijk uw adres. U mag ze eventueel ook ruilen als wij bij een wedstrijd staan.

Hoe meet ik de Batonlengte ?

De lengte van een baton is inclusief de Ball en Tip.

Is de winkel iedere dag open ?

Onze winkel is geopend op woensdagmiddag vanaf 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdagmorgen ( voor het aanmeten van laarzen/schoenen op afspraak) vanaf 08.00 tot 12.00 uur.

Hoe meet ik de lengte van een Baton op ?

De lengte meet u op inclusief Ball en Tip, d.w.z. met gestrekte arm vanaf de oksel tot het puntje van de middelvinger. Voor kleine kinderen in de groei kunt u hier naar wens 5 cm bij optellen.

Binnen hoeveel dagen ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer u artikelen uit de online shop bestelt, zult u deze doorgaans binnen 2 werkdagen ontvangen ( dit hangt af van POST.NL)  U krijgt automatisch een E-mail over de status van de order, als deze is verstuurd.

Vragen over de betaling

Hoe werkt betaling vanuit het buitenland?

Bestellingen vanuit het buiteland moeten altijd vooraf betaald worden. U vind onze bankgegevens bij  Contact. Hier staat het IBAN nr. van onze bank.

Wat te doen als de iDEAL betaling mislukt ?

Als dit mislukt kunt u alsnog het bedrag met internetbankieren betalen met vermelding van het ordernummer.

Wat is betaling via iDEAL?

iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence, de exploitant van betaalmiddelen zoals PIN en Chipknip.

Met iDEAL kan iedere consument online aankopen afrekenen in de internetbankieromgeving van zijn eigen bank. Als internetbankierder kan de consument direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat deze zich daarvoor hoeft aan te melden. Voorwaarde hiervoor is dat de betreffende bank iDEAL voert. Consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS Bank en Fortis Bank kunnen met iDEAL betalen. Maar voor veel mensen weegt dit weer af tegen de snellere afhandeling omdat de verkoper meteen melding van de betaling ontvangt en zo de aankoop sneller kan afhandelen.

Hoeveel zijn de verzendkosten ?

Als u de complete bestelling heeft geplaatst, berekent de shop de verzendkosten en laat u dit dan zien voordat u de definitieve bestelling plaatst. U heeft dan de keuze uit verschillende mogelijkheden. Attentie!!!!!! Als het pakket is verstuurd en door een of andere reden niet door u wordt geaccepteerd of eventueel niet wordt afgehaald bij het postagentschap, zijn wij genoodzaakt  2x extra verzendkosten in rekening te brengen.

Wat betekent voorafbetaling ?

Voorafbetaling wil zeggen dat u het totaalbedrag eerst overmaakt op onze bankrekening, en als het bedrag bij ons binnen is versturen wij de goederen. Dit is voor u voordeliger, u heeft dan minder verzendkosten. Rabobank IBANNR. NL86RABO0124839932 met vermelding van ordernummer en postcode> met huisnummer, u krijgt deze informatie vanzelf op het scherm te zien.

Hebben jullie ook een pinautomaat ?

Een pinautomaat is in deze tijd niet meer weg te denken en dus uiteraard ook bij ons aanwezig.